Radne hlače su veoma korisne za skladištare

Radna odjeća koristi se kako bi pružila sigurnost i zaštitu prilikom svakodnevnog obavljanja posla te je zakonom propisana kod mnogih djelatnosti. Radne hlače su od iznimne važnosti za rad u skladištu, brodogradilištu ili drugim mjestima gdje je visoka frekventnost strojeva ili postoji mogućnost ozljede. 

Osim što vas štite, one ujedno imaju i reflektirajuće dijelove koji će omogućiti da budete lako vidljivi i tako spriječiti moguće ozljede. Kroz ovaj tekstu upoznati ćemo vas s više detalja oko zaštite na radu i radne odjeće, kako biste osigurali pravilne uvjete za rad vašim zaposlenicima. 

Ulaganje u kvalitetne radne hlače je investicija koja se višestruko isplati. Osim same zaštite, one ujedno nude i lakoću kretanja te udobnost vašim zaposlenicima.

Radne hlače pružaju zaštitu

Prije svega, neophodno je napomenuti da je glavna stvar koju omogućuju radne hlače zaštita. One su izrađene od čvrstih i kvalitetnih materijala, koji omogućavaju da budu izdržljive, ali ujedno i prozračne. To je od iznimne važnosti kada se radi o fizičkom radu, jer na taj način omogućavaju lakoću kretanja i smanjuju znojenje. 

Postoje duge i kratke hlače, ali kod nekih zanimanja neophodno je koristiti duge. Bitno je napomenuti da uvijek birate kvalitetu, jer osim zaštite i sigurnosti, kvalitetni brendovi nude i dugotrajnost. Neki od najpoznatijih brendova za radnu odjeću su:

  • Regatta
  • Kariban
  • Roly

Tisak na radne hlače

Kako biste svoje zaposlenike istakli među ostalim posjetiteljima, najbolji način je tisak na radne hlače. Tako ćete omogućiti prepoznatljivost svojim zaposlenicima, uz naravno zaštitu i sigurnost prilikom rada. Iako mnogi smatraju da sam vizualni identitet zaposlenika nije bitan, vrlo je bitno da su svi vaši zaposlenici jednako obučeni. Osim što na taj način omogućavate prepoznatljivost, stvarate i dodatnu prepoznatljivost brenda.

Ulaganje u kvalitetne radne hlače je investicija koja se višestruko isplati. Osim same zaštite, one ujedno nude i lakoću kretanja te udobnost vašim zaposlenicima. Bilo da se radi o radnicima koji rade u postrojenju ili vozačima koji su u cjelodnevnom pokretu, kvalitetna roba za radnike donosi sigurnost vašem poslovanju.

Ostala radna odjeća za zaposlenike

Nisu radne hlače jedini odjevni premet koji morate kupiti za svoje zaposlenike. Postoji i razna druga radna odjeća i obuća koja će omogućiti sigurnost prilikom rada. Radne cipele su od iznimne važnosti za sprječavanje mogućih ozljeda, jer štite stopala zahvaljujući čeličnoj kapici. Tako će vaši zaposlenici biti sigurni i spriječiti ćete im moguće ozljede. 

Osim toga, radne jakne će ih zaštititi od hladnoće, a ujedno i štititi od mogućih ozljeda. Imajte na umu da je radna odjeća propisana zakonom o zaštiti na radu i da je neophodno da su svi vaši zaposlenici prikladno obučeni.

Članci iz iste kategorije