Auto oprema kao zanimljiv promotivni poklon

Mnogima je danas automobil nešto što koriste svaki dan. Neka ga koriste redovito za odlazak na posao, drugi pak za odlazak na razna druga mjesta. Činjenica je da je danas bez automobila teško funkcionirati pa mnogi vozači uvijek traže i načine kako bi si olakšali vožnju autom i kako bi je učinili zanimljivijom. 

Tako se danas u specijaliziranim trgovinama može kupiti raznolika auto oprema, koja ima funkcionalnu i zabavnu funkciju. No, zbog svega navedenog, danas se sve češće koristi i kao promotivni poklon jer će vozači znati cijeniti tako nešto.

Što sve čini auto opremu

Auto oprema koja se može kupiti u specijaliziranim trgovinama uglavnom je kategorizirana na neki način. Tako možete odabrati:

  • Sve za rasvjetu auta
  • Sve za unutrašnjost 
  • Razne vrste tekućina 
  • Razne uređaje koji ćete povremeno morati zamijeniti, npr. akumulatori

Osim u takvim trgovinama, često se auto oprema može kupiti i u velikim supermarketima ili u posebnim trgovinama koje prodaju razne promo poklone. Naime, upravo se iza automobilske opreme krije mogućnost korištenja u promotivne svrhe.

Odličan promotivni poklon

Auto oprema koja se može koristiti kao promo poklon je uglavnom nešto manjih dimenzija i više je namijenjena komforu vozača nego funkcionalnosti. Primjerice, promotivni poklon poput motornog ulja vjerojatno neće ispuniti svoju svrhu. No, poklonite li primjerice držač za mobitel za auto s vašim logom, to bi već mogao biti pun pogodak.

Auto oprema kao poklon - držač za mobitel
Promotivni poklon poput držača za mobitel za auto s vašim logom, bi mogao biti pun pogodak.

Neke od ideja za zanimljivu auto opremu koju možete iskoristiti kao promotivni poklon su sljedeće:

  • Strugač za led
  • Držači mobitela ili tableta
  • LED svjetiljke
  • Mjerač tlaka u gumama
  • Auto punjači
  • Osvježivači zraka itd.
 Promotivni poklon strugač za led
Ideja za zanimljivu auto opremu koju možete iskoristiti kao promotivni poklon je strugač za led.

Sve su to nešto manji komadi na koje se može relativno lako otisnuti vaš logo i to je nešto što će vozači rado koristiti, a to bi trebala biti i glavna vodilja pri odabiru najboljih promo poklona.

Jednostavna kupnja opreme za auto online

Danas se i na internetu mogu pronaći brojne trgovine koje prodaju opremu za auto. Neke od njih fokusirane su isključivo na klasičnu opremu za auto te nude gotovo sve što možete zamisliti. Druge pak web trgovine su više orijentirane na marketinški aspekt pa kod njih potražite samo one neke manje dijelove koji se mogu iskoristiti u te svrhe.

51 ideja avto opreme kao poklon

U svakom slučaju, bez obzira koja je svrha vaše kupnje, auto oprema je sve traženija i većina vozača će trebati barem jednom tijekom vožnje svog auta kupiti nešto iz tog asortimana.

Članci iz iste kategorije