Veste i jakne – uživajte u odjeći koja nosi značenje

Moda je dio naših života koji se uvijek mijenja i rekreira, ali neki su odjevni komadi vječni i nikada neće izaći iz mode. Prate nas kroz čitav život i uz nas su kad obilježavamo najbitnije stvari u životu, od stvaranja obitelji do novih poslovnih prilika, a sve zbog mogućnosti da našu odjeću personaliziramo i stvorimo garderobu baš po vlastitom ukusu i željama.

Odjevni predmeti bez kojih ne možemo su svakako majice i jakne, i upravo su ti primjerci oni koje možemo oblikovati po vlastitim željama i dati im dublje značenje, uz pomoć printa, tiska, stavljanja logotipa i sličnih rješenja. Danas je tisak na veste i majice jedan od najčešćih odabira kod poslovnih darivanja.

Majice i jakne po vlastitim željama
Odjevni predmeti bez kojih ne možemo su svakako majice i jakne, i upravo su ti primjerci oni koje možemo oblikovati po vlastitim željama

Tisak na tekstil je idealan za sve namjene

Ako ste poslovna osoba i želite biti prepoznati na tržištu, jedno od najboljih rješenja za to je izrada jakni ili odabir veste na koju se stavlja logo vaše tvrtke. Logotip je prepoznatljiv znak vaše tvrtke, a jedinstven način da postanete prepoznatljivi i poznati putem loga jest da ga koristite na odjevnim predmetima koje nose vaši djelatnici, kupci ili partneri. 

Ovdje može biti riječ o običnoj šilt kapi ili majici, ali posebno efektno je stavljanje loga na jakne. Veliki prostor stražnjeg dijela postaje slikarsko platno za vašu tvrtku i vrlo je trajna i efektna reklama za vas.

Majice i veste s tiskom ili printom odličan su promotivni materijal koji će upečatljivo prenijeti poruku o vašem poslovanju i predočiti svijetu čime se bavite. Promocija vašeg poslovanja putem izrade odjeće s potiskom je odlična reklama koja će se stalno iznova obnavljati prilikom korištenja odjevnih predmeta s vašim logom.

Budite jedinstveni i kreativni

Jakne s tiskom namijenjene su ljudima svih dobi i omogućit će vam da budete jedinstveni baš onako kako vi želite. Možete čak stvoriti i svoj vlastiti kreativni print koji će vas izdvajati od ostalih.

Ponuda proizvoda s potiskom i printom sve je veća i raznolikija, ali uvijek obratite pozornost na kvalitetu potiska jer nisu svi studiji za izradu potiska jednako kvalitetni, a vi želite da vaš promotivni artikl ili poklon bude iste kvalitete duži vremenski period.

Jedan od najpopularnijih trendova vezanih uz jakne i veste s potiskom jest mogućnost izrade „uradi sam“ koja će vam omogućiti da svoje kreacije oživite na platnu.

Ako nemate vlastitu ideju za potisak, možete birati između nekoliko tisuća različitih gotovih printova među kojima ćete zasigurno i vi pronaći svog favorita. Uživajte u stvaranju vlastite modne linije i oduševite svoje najbliže novim i zanimljivim dizajnom!

Članci iz iste kategorije