Ručni satovi su danas obavezan modni detalj

Živimo u vremenu kada ljudi sve više pažnje pridodaju svoje izgledu i modnim detaljima. Muški i ženski ručni satovi nikada nisu bili popularniji nego danas, iako su izgubili svoju funkciju pokazivanja vremena. Danas su oni isključivo modni detalj, jer vrijeme možemo pronaći na svim uređajima oko nas. 

Porastom popularnosti satova, sve je više različitih modela u ponudi i postoje brendovi koji svoje satove prodaju po vrlo pristupačnim cijenama. Djelom su i oni zasluga za sve veću popularnost satova, a kroz današnji tekst upoznati ćemo vas s web trgovinom gdje su jeftini ručni satovi veoma kvalitetni i lijepi.

Dječji ručni satovi

Djeca su posebno osjetljiva na materijalne stvari i ako njihovi prijatelji imaju neki predmet žele ga i oni. Prije su dječji ručni satovi bili luksuzan predmet, jer mnogi nisu imali novaca za odvojiti za kupnju sata za dijete. Danas je stvar drugačija i može pronaći odličan dječji sat za svega nekoliko desetaka eura.

Video: 7 najboljih pametnih ručnih satova za djecu i program za praćenje aktivnosti za djecu

Prilikom odabira dječjeg sata, morate paziti na nekoliko stvari:

  • Uvijek birajte što lakši sat, kako djetetu njegovo nošenje na ruci ne bi bilo teško.
  • Izbjegavajte satove s oštrim i čeličnim dijelovima, te nastojte odabrati isključivo silikonski ili gumeni sat.
  • Digitalni satovi su jeftiniji i bolji odabir za djecu, jer je mlađoj djeci teško odrediti vrijeme na analognom satu.

Muški ručni satovi

Muški ručni satovi oduvijek su popularni i muškarci su ih kroz povijest nosili kao koristan i modni detalj. Danas se smatraju isključivo modnim detaljom te su neophodni kod svakog muškarca koji drži do sebe. Muškarci najčešće biraju teže i veće satove, s čeličnim remenom, koji i priliče snažnoj muškoj ruci. 

Popularni muški ručni satovi
Muški ručni sat

Ženski ručni satovi

Za žene odabir sata zna predstavljati pravi stres, jer one uvijek gledaju da budu u potpunosti modno usklađene. Upravo zbog toga, mnoge žene imaju i više satova, po jedan za svaku prigodu. Po prirodi, žene su nježniji spol te su njihovi satovi najčešće u vedrim bojama, poput:

  • satova s bijelim kožnim remenom
  • zlatnih minimalističkih satova
  • ljetnih satova s motivima cvijeća

Sportski satovi

Ako se bavite sportom, tada su dobar odabir i sportski satovi, jer oni imaju niz funkcija koje će vam omogućiti da bolje pratite napredak u treningu i ponašanje vašeg tijela. Neke od funkcija su:

Jeftini ručni satovi dostupni su u trgovini rocneure.si, a osim niske cijene odlikuje ih veoma dobra kvaliteta i predivni dizajn. U širokoj ponudi satova pronaći ćete idealne modne dodatke za cijelu obitelj.

Članci iz iste kategorije