Espadrile su ljetni hit

Topliji dani i dolazak ljeta mnogima su razlog za sreću, a pogotovo ljubiteljima mode. Raznobojne i vedre kombinacije po ljeti su pravi hit, a što se obuće tiče, espadrile su definitivno u trendu i ove godine! One su klasik koji nikada ne izlazi iz mode, te su neodoljivi trend svijeta obuće za mnoge žene i malo hrabrije muškarce. Svake godine u proljeće/ljeto kolekciji osvanu novi modeli, a ove godine razni brendovi potrudili su se i stvorili mnogo različitih modela koji oduševljavaju na prvi pogled.

Kako su nastale espadrile?

Espadrile se prvi puta u povijesti spominju još u 14. stoljeću, a tradicionalne espadrile bile su crne boje za nošenje preko radni h dana i bijele za svečane prilike. Prvi puta popularizirane su od strane Lauren Bacall u Key Largo filmu iz 1948. godine, a u novije vrijeme još veću popularnost daje im glavni lik serije Poroci Miamija. Bitno je napomenuti da je i Yves Saint Lauren u kolekciji iz 1960. godine u Parizu predstavio špagerice s petom i tako proširio ovaj retro stil obuće na široku masu i poznate ličnosti. Ostalo je povijest.

Puma natikače

Natikače su najudobnija obuća za razne prigode

Dolaskom toplijeg vremena, posebno ljetnih vrućina, najpopularnija vrsta obuće postale su japanke i natikače. Primat među ljetnim modelima već nekoliko godina osvojile su Puma natikače koje se ističu svojom udobnošću, lakoćom i prozračnošću. Zbog toga su za njima poludjeli brojni muškarci i žene diljem svijeta.

Odabir kvalitetnih espadrila

Veliki broj ljudi privukle su u osamdesetim godinama prošlog stoljeća, kada su zbog jeftine cijene bili veoma zanimljiv komad obuće. Espadrile se najviše koriste po suhom vremenu i ne podnose dobro vodu, tj. kišu. Danas se espadrile izrađuju od prirodnih i sintetičkih materijala, a gumeni potplat kod nekih ih ipak čini malo otpornijima na laganu kišu. Dosta jeftin komad obuće, no ipak uz pravilno korištenje i čuvanje mogu vam trajati i više od jedne ljetne sezone. 

https://www.youtube.com/watch?v=qiMXnj-brMg

Jeftina obuća u online trgovinama

Danas je sve moguće kupiti online, od igle do lokomotive. Upravo zbog toga i espadrile su online dostupne po veoma niskim cijenama i zasigurno ćete najjeftinije espadrile pronaći u raznim online trgovinama. Osim toga kupnja online je prednost i zato što imate puno veći izbor modela i brojeva. U online trgovini gdje ste pronašli idealne, odaberite odgovarajući broj i naručite ih. Paket će na vašu adresu doći u svega nekoliko dana, a po potrebi u slučaju odabira krivog broja, možete ih zamijeniti.

Ženske torbe skrivaju svijet raznolikih opcija. Savršena torba za svaki dan istovremeno je elegantna i efektna, jednostavna i svestrana te, ono najvažnije, dovoljno prostrana da u nju stanu baš sve važne stvari koje trebamo. Čitajte više

Članci iz iste kategorije

Leave a Reply

Your email address will not be published.