Natikače su najudobnija obuća za razne prigode

Dolaskom toplijeg vremena, posebno ljetnih vrućina, najpopularnija vrsta obuće postale su japanke i natikače. Primat među ljetnim modelima već nekoliko godina osvojile su Puma natikače koje se ističu svojom udobnošću, lakoćom i prozračnošću. Zbog toga su za njima poludjeli brojni muškarci i žene diljem svijeta. 

Osim što su udobne i prozračne, vremenom su postale apsolutni must have u ormarima brojnih ljubitelja mode, toliko da su gotovo postale modni dodatak.

Udobnost i elegancija u jednom komadu obuće

Svoj visok položaj u svijetu mode i modnih trendova Puma natikače ostvarile su zahvaljujući svojoj prilagodljivosti različitim modnim kombinacijama. Tako ih nerijetko viđamo u kombinaciji s haljinama i pareima za plažu, kratkim traper hlačama i basic majicom za svakodnevnu šetnju ili kavu s prijateljima. No, ženama nisu strane do kombinacije s lepršavim ljetnim haljinama za večernje izlaske i odlaske u šetnju.

Puma natikače za plažu
Puma natikače za plažu

Lakoća održavanja obuće

Osim iznimne udobnosti koju Puma natikače mogu zahvaliti svom ergonomskom obliku i visokokvalitetnom materijalu od kojeg su napravljene, one su odabir mnogih muškaraca i žena i zbog jednostavnosti njihovog održavanja i njihove prilagodljivosti različitim uvjetima.

Naime, izrađene su od gume koja odlično podnosi i nošenje u moru ili bazenu, ali i nošenje u šetnji za koju su spremne brzo nakon močenja jer se vrlo brzo suše. Unatoč ovoj vrsti prilagodljivosti, iznimno su kvalitetne i dugotrajne tako da ćete ih sigurno moći nositi i nekoliko sezona.

Unisex modeli Puma natikača

S obzirom da je prije nekoliko godina u modu na velika vrata ušao trend nošenja oversized ženske odjeće koja podsjeća na bratovu, očevu ili partnerovu odjeću, isti trend se nedugo zatim dogodio i u svijetu obuće. 

Naime, Puma natikače dizajnirane su i u unisex modelu crne boje s bijelim slovima koji mogu nositi i muškarci i žene. Kao i kod odjeće i kod obuće su napravljeni modeli u prikladnim brojevima za oba spola, no izgledom su one kod obaju spolova jednake.

Šarenilo boja i uzoraka za nošenje po ljeti

Puma natikače beskompromisno su uhvatile korak s drugim proizvođačima ljetne obuće pa tako u svojoj ponudi imaju natikače koje dolaze u velikom broju različitih boja i uzoraka. To korisnicima uvelike olakšava njihovo kombiniranje s drugim odjevnim komadima. Neki od najpoznatijih modela Puma natikača su:

  • modeli bijele boje s crnim natpisom
  • modeli crne boje s bijelim natpisom
  • modeli roze boje sa zlatnim natpisom
  • modeli u kombinaciji rozog potplata i bijelog gornjeg cijela
  • modeli tirkizne boje

Članci iz iste kategorije