Revolution otvara svijet šminke svima

Šminka, u nekom obliku, postoji gotovo otkad postoji i civilizacija. Iako je u drevnim civilizacijama šminka bila otvorena svima, u posljednjih nekoliko stotina godina šminka je ulazila i izlazila iz mode, no u mnoštvu različitih trendova jedna stvar je ostala ista – šminka je bila rezervirana samo za žene.

Ipak, dolaskom modernog doba došlo je vrijeme za revoluciju u svijetu kozmetike, koju je na velika vrata donio brand Revolution. Inovativna i kvalitetna kozmetika samo za one najhrabrije već gotovo 30 godina direktno iz Velike Britanije donosi revoluciju u svijet šminke – Revolution je brand za sve one najhrabrije.

Šminka za sve

Mnogi svjetski trendovi koji su tijekom povijesti zaludili svijet došli su upravo iz Velike Britanije, bilo da se radi o glazbi, umjetnosti ili filmu. Upravo iz ove zemlje, krajem ’70-ih godina prošlog stoljeća svijet je zaludio punk – stil života usko vezan uz glazbu koja je promovirala bunt i revoluciju. Upravo s tim ciljem nastao je brend Revolution, koji šminku želi približiti svima, bez obzira na:

  • dob
  • spol
  • budžet
  • lokaciju

Kvalitetni proizvodi koji uvijek prate trendove i donose nove inovacije tu su da pokrenu vašu kreativnost i daju vam inspiraciju i hrabrost da isprobate nešto novo. Širok izbor kozmetike skriva ponešto za svakoga, a konstantan rad na novim, boljim i zanimljivijim proizvodima omogućuje Revolution kozmetici da uvijek bude korak ispred trenda.

Pristupačni i kvalitetni proizvodi za šminkanje

Jedna od glavnih mana šminke profesionalne kvalitete je njena cijena, koja često može odbiti početnike ili ljude koji su željni eksperimentiranja. Ipak, profesionalna kvaliteta po pristupačnim cijenama je moguća, što dokazuje Revolution šminka. Iako su najpoznatiji po paletama sjenila, u Revolution asortimanu možete pronaći sve što vam je potrebno:

  • tekući puderi
  • palete za konturu
  • highlighteri,
  • ruževi za usne
  • sprejevi za fiksiranje, itd.

Uz to, dodatan bonus je i što su svi njihovi proizvodi cruelty free, tako kao i proizvodi znamke NYX kozmetika – odnosno nisu testirani na životinjama. Velik dio asortimana također je i veganski, što ih čini savršenim brandom za sve osviještene modne stručnjake, ali i početnike koji žele poboljšati svoj svakodnevni make up ili pak bez straha isprobati nešto novo. Želite li krenuti u nove avanture u svijetu šminkanja, Revolution je savršen odabir za vas!

Članci iz iste kategorije