Bez straha od sunca s kapama sa šiltom

Ljeto je savršeno vrijeme za mnoge ljetne aktivnosti. Ipak, ako mnogo vremena boravite vani jednako je važno da imate i dobru zaštitu protiv sunca, pogotovo kada se radi o zaštiti glave. Kape sa šiltom savršene su za sve ljetne aktivnosti jer vas brane od sunca, a čine i odličan promocijski dar!

Odabir u brojnim trgovinama je vrlo širok, a uvijek imate mogućnost njihove personalizacije kako biste dobili unikat model.

Klasičan odabir pokrivala za glavu

Kape sa šiltom omiljen su odabir za sve koji na suncu moraju provoditi mnogo vremena tijekom cijele godine, no po ljeti neizostavan su dodatak za:

  • Plažu
  • Hodanje po gradu
  • Vrtlarenje
  • Bavljenje sportom

Sigurnije od šešira, kape sa šiltom nude odličnu zaštitu od sunca za vaše oči, a uz to vas brane i od direktnog udara sunca u glavu. 

Uz to, kape sa šiltom manjih su dimenzija, pa kada ih ne trebate lako ih je moguće pospremiti u torbu ili pak zakačiti za hlače ili naramenice torbe za jednostavno dohvaćanje!

Kape za sve generacije

Jedan od razloga zašto su kape sa šiltom toliko popularni promocijski darovi je i činjenica da ih mogu nositi svi ljudi, bez obzira na dob i spol. Kape sa šiltom čvrsto prianjaju uz glavu i podesive su, pa se ne morate bojati da će ih otpuhati jak vjetar ili pak da će vam pasti s glave kada se nagnete. 

Kape sa šiltom za žene
Ženske kape sa šiltom

Upravo radi toga, često ih nose i sportaši kao i amateri za vrijeme treninga ili kada se bave određenim sportom, kao što je tek. Popularne su također i kod ljudi koji rade vani, pa su upravo radi toga česte kao promocijski darovi, a također su neizostavan dodatak i turistima koji u ljetnim mjesecima uživaju u istraživanju.

Kape sa šiltom i za zimu

Iako smo već zaključili kako su kape sa šiltom odličan dodatak za ljeto, postoje i razni dodatci i verzije koje ih mogu učiniti još pogodnijima za korištenje tijekom cijele godine. Prije svega, za one koji kape sa šiltom nose kako bi se zaštitili od sunca, tu su štitnici za vrat u obliku marame koja se može jednostavno prikvačiti na stražnju stranu.

Ako ste ljubitelj kapa sa šiltom i želite ih nositi i zimi, onda je savršena opcija za vas flis kapa sa šiltom s pokrivalima za uši, uz koju ćete biti zaštćeni i na niskim temperaturama.  

Članci iz iste kategorije