Nosači za bicikl

Jedan od najljepših, a k tome i vrlo zdravih sportova u kojima možemo uživati u prirodi je svakako bicikliranje. Ima li uopće netko tko ne voli vožnju bicikla? Ipak, ljubitelji vožnje bicikla nerijetko se zasite okoline u kojoj redovito bicikliraju i s čežnjom maštaju o istraživanju novih krajolika i prirodnih ljepota.
Uz nosače za bicikl ta čežnja je vrlo jednostavno ostvariva, zapravo na dohvat je ruke. Nosači za bicikl, kako i samo ime otkriva ponijet će jedan ili više vaših bicikala gdje god vi poželite i gdje god vas srce povede.

Nabavite što prije nosač za bicikl i uživajte u bicikliranju u različitim, još ne istraženim krajolicima.
Kada se radi o mjestu na koje se postavljaju, nosači za bicikl su dostupni u tri varijante, odnosno tri modela, a ponešto o svakome saznat ćete u nastavku.

Krovni nosač za bicikl

Najčešći i najtraženiji model nosača za bicikl je upravo krovni nosač. Kao što mu i samo ime kaže – postavlja se na krov automobila. Njegovo postavljanje je vrlo brzo i u pravilu vrlo jednostavno.
Ipak, imajte na umu da za postavljanje i korištenje ovog nosača na vaše vozilo mora prije svega biti postavljen krovni nosač, na koji će se potom moći učvrstiti nosači za bicikle.

Nosač za bicikl na kuki

Druga vrsta nosača su nosači za bicikl koji se postavljaju na kuku automobila. Ova vrsta nosača se vrlo jednostavno montira, a za razliku od krovnih nosača, za njih nije potreban nosač jer se montiraju direktno na kuku. Iako se čini da ova vrsta nosača nije pogodna za veći broj bicikala, to je apsolutno netočno jer na ovim nosačima se može prevoziti i do četiri bicikla.

Nosač za bicikl na prtljažniku

Nosači za bicikl za postavljanje na prtljažnik su baš kao i krovni nosači i nosači za kuku vrlo praktični i predviđeni su za prijevoz više bicikala.
Ovi nosači se postavljaju na vrata prtljažnika i odlično su rješenje za one čija vozila nemaju krovne nosače ili kuku. Jednako su funkcionalni, čvrsti i sigurni za korištenje kao i gore spomenute dvije vrste nosača.

Lanci za snijeg cijena. Lanci za snijeg važan su dio zimske opreme i nude sigurnu vožnju na snijegu. Obavezni su u uvjetima zimskog režima prometa

Zimske gume akcija. Zima se približava, a još uvijek nemaš nove gume? U Hrvatskoj je zimska oprema obvezna kad je kolnik pokriven snijegom ili kada je na kolniku poledica. Čitajte više …

Canondale bicikli su proslavljeni zbog okvira zbog lakoće materijala. Čitajte više …

Članci iz iste kategorije

Leave a Reply

Your email address will not be published.