EdgeStar kegerator KC2000

Kegerator EdgeStar KC2000 se isporučuje u nizu opcija: jednostruka slavina sa crnim ili nerđajućim čelikom (KC2000SS), dvostruka slavina s crnom (KC2000TWIN) ili završnom obradom od nerđajućeg čelika (KC2000SSTWIN) i trostruka slavina. Neka verzija uključuje i digitalni termometar, iako osnovni KC2000 ne.

Edgestar kegerator nije dovoljno hladan?

Jedna od glavnih briga sa kegeratorom je da li može da dostigne dovoljno nisku temperaturu ali sa EdgeStar KC2OOO ne morate da brinete o tome. Može da dostigne temperature u niskim temperaturama od 30s do 50s, tako da se može promeniti za vrstu piva koja je trenutno na slavini. Proces podešavanja termostata Edgestar je jednostavan. Ne znam za vas, ali više volim da mi pivo bude na odgovarajućoj temperaturi. Edgestar tvrdi da je ovo najhladniji kegerator na tržištu.

Imajte na umu da je ovaj kegerator namenjen samo za upotrebu u zatvorenom prostoru i možda neće funkcionisati ispravno ako se skladišti ili koristi napolju, ili u posebno vlažnim, hladnim ili toplim okruženjima. Ako kegerator ne bude dovoljno hladan, prema vašem meraču temperature, podrška za Edgestar će pružiti uputstva o tome kako da popravite taj problem.

Edgestar dual-slavina KC2000 je bila moja prva kupovina kegeratora. Elegantan je i tanak, tako da se dobro uklapa u našu dnevnu sobu bez gledanja gde ima mesta ili da bude na nezgodnom mestu. U stvari, bilo je teško primetiti da je čak i tamo, tako da ne morate da brinete o tome da će da izgleda kao bolni žulj na nozi u vašoj kući. Najbolji deo ovog kegeratora je u tome što je pouzdan i ima komercijalne NSF-odobrene linije vazduha i piva koje zadovoljavaju stroge standarde za bezbednost hrane i javnog zdravlja.

Postoji nekoliko nedostataka KC2000. Jedan od njih je da proizvodi dosta buke. Ako ste ga skladištili u podrumu ili garaži, verovatno je nećete ni primetiti, ali u mirnom okruženju, kao u dnevnoj sobi, primetićete primetno kruženje mašine. On takođe može proizvesti buku koja se širi iz širenja delova. Ako naiđete na taj problem, najbolje je da kontaktirate Edgestar za deo koji će rešiti problem.

Članci iz iste kategorije