Karakteristike bojlera Eccotemp L5

Regulator gasa, crevo, tuš-glava, adapter za crevo za baštu i brze veze za izlaznu vodu su uključene u Eccotemp L5. Lako se uklapaju svi adapteri koji se mogu ukloniti. Iako proizvođači uvek obezbeđuju sveobuhvatne priručnike, možete sami to da shvatite. Prepoznavanje odgovarajućih komponenti i njihovo povezivanje traje nekoliko minuta i vaš spoljašnji tuš je spreman.

Morate samo da povežete grejač sa rezervoarom za propan i mlaznicom. Nakon odgovarajućih instalacija, sledeće je automatsko. Kada voda protiče kroz uređaj, ona aktivira gorionike kako bi se digli i ugasili kada voda iscuri. Konzistentnost vode u vašoj kući je važna u efikasnosti prenosivog bojlera.

Prednosti

Prilagođena podešavanja

Korisnici mogu lako da odrede brzinu temperature preko kontrolnih tastera sa strane; temperatura takođe zavisi od podešavanja pritiska. Količina pritiska iz izvora vode ima mnogo veze sa temperaturama i protokom. U slučaju da ste zabrinuti zbog vode koja teče tokom noći, Eccotemp L5 se automatski isključuje nakon 20 minuta stalnog rada.

Prenosivost

Ako volite avanturu i ali ste suzdržani zbog misli o hladnoj vodi iz jezera, ovo je prava stvar za vas. Tuševi na otvorenom mogu biti podržani nekoliko dana tokom Vašeg odmora. Kupite ovaj proizvod i zaboravite geografska ograničenja. Među svim bojlerima, Eccotemp L5 je najpogodniji ako volite aktivnosti na otvorenom. Fleksibilnost i priuštivost ove opreme je neuporediva. Propan i bez rezervoara funkcija čine ga najboljim.

Tražite bojler koji možete poneti bilo gde? Isprobajte Eccotemp L5 prenosni bojler za vodu sa spoljašnjim tušem. Samo ga montirajte i pričvrstite na rezervoar za propan, i evo ga! Odmah dobijate toplu vodu.

Eccotemp L5 je najtopliji među trenutno dostupnim prenosivim bojlerima. Zbog svoje niske cene dobijate više od jednog galona po minuti tople vode u sekundi, i nikada neće nestati. Gorionici se automatski zapale čim detektuju protok vode. Osim toga, sve što vam je potrebno za instalaciju je uključeno u kutiju.

Kako to funkcioniše?

Uključite slavinu i podesite temperaturu na željeni nivo, a zatim odaberite željeni pritisak vode iz različitih postavki raspršivanja. Tako je jednostavno.

Eccotemp L5 zagreva vodu u 80o-150oF i počinje sa 0.5 Izgradnja GPM protoka do 1.4 GPM. Radi sigurnosti, automatski se gasi nakon 20 minuta.

Članci iz iste kategorije