Akumulatorska kosilica GreenWorks 25302

Zbog dvostrukog dizajna noža, GreenWorks 25302 ne nudi funkciju bočnog pražnjenja. Na zadnjoj strani se nalazi samo jedan otvor za pražnjenje. Kosilica GreenWorks 25302 se isporučuje sa vrećom za sakupljanje otpadaka i čepom za zagrtanje biljaka. Da bi se prilagodili različitim vrstama trave i travnjaka, ova 2-u-1 kosilica dolazi sa 5-pozicionim podešavanjem visine rezanja, u rasponu od 1-3 / 8 3- do 3-3 / 8. Podešavanje visine sečiva može se lako izvršiti jednim pomeranjem mehanizmom poluge. Jedna poluga podiže ili spušta sva četiri točka. Nudi dve opcije sečenja – zagrtanje biljaka i zadnje vreće za otpadke.

GreenWorks 25302 akumulator i punjač

Važno je napomenuti da samohodna kosilica GreenWorks 25302 dolazi sa Power Save funkcijom koja je dizajnirana da maksimizira vreme rada i trajanje akumulatora. Sa ovom funkcijom, brzina rotacije sečiva neće uvek ostati ista. Oni će se automatski brže okretati kada pogodite deblju travu. Bez akumulatora, kosilica teži samo 42.5 lb.

Zadnji točkovi su prečnika 10 inča. Sa svojim laganim dizajnom i velikim točkovima sa zadnje strane, možete očekivati da se ova jedinica za hodanje lako gura, čak i na neravnom terenu. Sklopivo držanje je opremljeno penastim držačem za dodatnu udobnost. GreenWorks 25302 twin power je jedna od najpopularnijih ručnih kosilica za travu na Amazonu. com. Alat za sečenje trave trenutno je ocenjen sa 4.2/5 zvezdica.

Većina Amazonovih komentara napominje da izdrživost akumulatora nije bila problem. Mnogi su izjavili da je akumulator dovoljno napunjen da pokrije celo njihovo dvorište. Baš kao i sa bilo kojom jedinicom koja se napaja putem akumulatora, očekujte da će vreme trajanja akumulatora biti kraće tokom naporne I teške upotrebe. Gusta trava je će ga brže isprazniti.

Članci iz iste kategorije