DEWALT DCCS620P1 20V motorna testera

DeWalt alati su među najboljima, ali oni nisu najskuplji. Dobro, oni su daleko od najjeftinijeg, ali, zbog kvaliteta koji dobijate za svoj novac, DeWalt alati nude neverovatnu vrednost. Takođe sam veoma impresioniran DeWaltovom brigom i uslugama za korisnike; njihova garancija je fantastična. Svi DeWalt alati dolaze sa trogodišnjom garancijom, 1-godišnjim besplatnim servisnim planom i 90-dnevnom garancijom za povrat novca. Imaju masivnu mrežu servisnih centara širom sveta, a samo u Sjedinjenim Državama imaju preko 70 servisnih centara.

DeWalt DCCS620P1 motorna testera

Motorna testera za ljude kojima je potrebno da posao bude odrađen.

Karakteristike:

  • Mali povratni trzaj 12 in. Oregon šipka i lanac za građevinsku i spoljnu upotrebu
  • Kompaktan, lagan dizajn (samo 9 lbs. Sa akumulatorom) za maksimalnu kontrolu korisnika Visokoučinkoviti motor bez četkica maksimizira vreme rada i vek trajanja motora
  • Do 90 rezova po punjenju na 4 × 4 drvo tretirano pritiskom (pomoću 20V MAX*5Ah akumulatora) Zatezanje lanca bez alata i dugme za zatezanje šipke za odgovarajuću silu stezanja šipke
  • Deo 20V MAX * sistema alata

Pregled

Profesionalne drvoseče bi se mogli nasmejati motornoj pili od 12 inča, nazivajući je Miki Maus mašinom, ali za većinu vlasnika, ovo je idealna veličina za sečenje grana, malih do srednjih drveća i drva za ogrev. Kompaktan je i neverovatno lak (9LBS). Čak i ako niste krupan drvoseča, DeWalt DCCS620P1 je vrlo jednostavan za korištenje.

12-inčna Oregon šipka i lanac su čvrsti i lako režu kroz svako drvo. Prednja strana motorne pile ima veoma debele čvrste zube udubljene u plastično kućište i lako će kliziti po širokim trupcima bez ikakvog napora. Ovo možda nije tako žilavo kao i čelični zubi, ali možete se pouzdati u DeWalt da koristi najbolju I najtrajniju plastiku I da su ovo veoma solidni I izdžljivi zubi.

Meke ručke na prednjoj i zadnjoj strani su udobne koliko bi ste mogli poželeti i, pošto je ovo električna motorna pila, zaista nemaju mnogo vibracija. Lanac je samopodmazujući i nije vam potreban nikakav alat za zatezanje lanca. Sve ove karakteristike čine DeWalt DCCS620P1 zaista jednostavnom motornom pilom za upotrebu i održavanje.

Članci iz iste kategorije