ToTo Toalet recenzija Eco Soiree

Posted by

Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree ima dizajniran rub koji stoji ponosno sa rezervoarom visokog profila. Po celom toaletu ima dekorativnih elemenata kako bi izgledao kao tron na kome bi zaista želeli da sedite.

Posuda dolazi sa wc sedištem. Sedište je dizajnirano da stane na izduženu posudu i napravljeno je pomoću funkcije SoftClose. To znači da više nikada nećete morati da se bojite spuštanja I lupanja daske u sred noći.

Dimenzije ovog toaleta Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree pokazuju da je udobnost ključ. Dužina je 28 1/2 inča, visina je 27 3/4 inča, a širina rezervoara je 17 3/4 inča. Visina sedišta je približno iste visine kao i normalna stolica. Visina je 17 1/4 inča. To olakšava osobama sa invaliditetom da uđu u kupatilo i ponovo ustanu bez pomoći.

Ako ste zabrinuti o tome koliko će se dobro isprati, treba da znate da ima snažno ispiranje. Koristi dvostruki ciklonski sistem za ispiranje kao što je Ultramax II, što znači da vodu izbacuje iz rezervoara i u posudu dovoljno brzo da se očisti posuda. To znači da ćete dobiti brzo i temeljno čišćenje svaki put kada pritisnete ručicu za ispiranje, iako koristi samo 1.28 galona po ispiranju. On je definitivno jedan od najboljih izbora za visoko efikasne toalete.

Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je dovoljno lep da može da stane u svako kupatilo, bez obzira na vaš stil uređenja. Dostupni su toaleti u pamučnoj beloj boji, boja kosti, kolonijalnoj beloj i sedona bež. Koju biste najviše voleli?

Ovaj toalet nema mnogo recenzija, ali ima 4. 5 rejting online. Većina vlasnika kaže da izgleda sjajno, dobro se ispira i isporuka je impresivna. Oni kažu da toalet ima malo glasno ispiranje, ali su spremni da imaju buku da bi dobili ispiranje koje pruža. Oni vole način kako to izgleda.

Jedina pritužba je da teži 120 funti, što je teže od većine toaleta i da ponekad instalacija zahteva da instalirate unifit adapter. Dobra vest je; Težina dolazi kao kompromis za to da imate jednodelni toalet koji je lakše čistiti. Stoga je većina ljudi zadovoljna time što im treba malo pomoći u instaliranju ako to znači da će duže izgledati čisto.

Da li je ovo pravi toalet za vas? Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je jednostavan toalet koji obećava da će biti toalet koji će vam trajati. Obećavaju čistu posudu sa manje čišćenja za vas. ako ovo zvuči kao nešto što želite, onda ne možete pogrešiti sa Eco Soiree. Međutim, ako želite mirno ispiranje koje neće probuditi nekog ko spava pored kupatila, možda ćete želeti da nađete toalet koji obećava mirnije I tiše ispiranje. Na kraju, sve se svodi na to šta vi želite, I u onome što smatrate najvažnijim u toaletu za vaš dom.