Kreveti na razvlačenje su odlična investicija

Kupujete li neki krevet koji planirate koristiti kao sjedeći element u svom domu, bilo da se radi o nekom trosjedu, dvosjedu ili kauču, isplati se odabrati neki od dostupnih kreveta na razvlačenje. Riječ je o posebnoj vrsti kreveta koji se po svom vanjskom izgledu ne razlikuju previše od klasičnih kreveta, ali imaju mogućnost razvlačenja. Tako se primjerice trosjed, koji je vrlo ugodan za svakodnevno sjedenje, može po potrebi razvući i pretvoriti u funkcionalan krevet.

Praktična namjena

Neki će prilikom kupnje nekog kauča vidjeti da postoje oni koji se mogu razvuči i oni koji ne mogu. Kreveti na razvlačenje su zbog te dodatne mogućnosti uglavnom skuplji od klasičnih tipova kreveta pa će mnogi odustati od njihove kupnje zbog razmišljanja da im to neće biti potrebno u budućnosti. No, kad vam netko od obitelji dođe u goste ili vam dođu neki drugi gosti koji bi željeli prenoćiti, uvidjet ćete praktičnu namjenu koju nude kreveti na razvlačenje. Vrlo brzo se razvuku te vaši gosti dobivaju potpuno funkcionalan krevet za spavanje.

Mehanizmi kreveta na razvlačenje

Iako različiti kreveti na razvlačenje nude istu funkcionalnost, dostupno je nekoliko različitih modela koji se razlikuju po mehanizmu za razvlačenje. Neki kreveti na razvlačenje funkcioniraju tako da se sjedeći dio povuče, a naslon spusti te se na taj način dobiva velika površina za spavanje. Neki drugi modeli kreveta na razvlačenje imaju samo pomične dijelove koje je potrebno povući.

U svakom slučaju, za koji god model ovakvih kreveta se odlučili, nećete pogriješiti. Svi mehanizmi za razvlačenje koji se koriste su jednostavni za rukovanje i potrebno je doslovno svega nekoliko sekundi da svoj trosjed, dvosjed, kauč, kutnu garnituru ili nešto drugo pretvorite u udobni krevet.

Tržište

U salonima namještaja može se pronaći veliki izbor različitih komada namještaja, a isto tako je i bogata ponuda kreveta na razvlačenje. Ako ste se odlučili za kupovinu jednog takvog kreveta, svakako tražite od prodavača da vam pokaže kako se željeni model razvlači kako biste vidjeli veličinu razvučenog kreveta. Ponekad se razvlačenjem dobije tek nešto malo veći krevet, dok će kod nekih modela, dobiveni razvučeni krevet biti dovoljan da na njemu prespava i više ljudi.

Članci iz iste kategorije

Leave a Reply

Your email address will not be published.