Konačno pravi odgovori: Zašto i kako skinuti salo sa trbuha?

Kako skinuti salo sa trbuha u 5 koraka? Ne, naravno da nećemo pisati već milijun puta viđene savjete i prijedloge vježbi. Nećemo gubiti vrijeme na dijeljenje savjeta koje svi čitaju samo da bi pronašli nešto što će im riješiti problem bez da utroše gram energije u to. Svi znaju da se nijedan problem ne rješava unutar 24 h. Međutim, mi ti u roku samo 2 minuta možemo ponuditi viđenje budućnosti zbog čega bi svu svoju energiju trebalo usmjeriti na rješavanje ovog problema. Pitaš se o čemu je riječ? O tvom životu! Da, baš ti divno prženi krumpirići ili ta čokoladica nakon ručka lagano kuju zavjeru o tvojoj smrti.

Šokantni podaci

Jedan dio svijeta umire od gladi, dok druge ubija hrana. Najnoviji podaci pokazuju da u Latinskoj Americi, Bliskom Istoku i u drugim brojnim razvijenim i srednje razvijenim zemljama ljudi umiru zbog debljine. Čak i naša zemlja zauzima visoko mjesto na ljestvici zbog sve više pretilih ljudi. Najviše zabrinjava podatak da je sve veći broj djece pretilo. Djeca u Africi umiru od gladi, a naša nose XXL veličinu.

Statistike pokazuju da sve više djece ima predijabetes stanje ili je već oboljelo od dijabetesa tipa 2. Razlog tomu je svima poznat. Pogrešna kultura hranjenja i potpuno izbjegavanje fizičke aktivnosti. Želiš li da ti ili tvoje dijete umrete jer se niste uspjeli oduprijeti jednom hamburgeru ili čipsu tijekom večernjeg odmora ispred televizora? Misliš li da si činiš uslugu krateći put do posla ili čak odvozeći se do tamo? To što imaš lift u zgradi ne znači da zauvijek trebaš reći zbogom stubama.

Zašto i kako skinuti salo sa trbuha

Na pitanje kako imaš nebrojeno mnogo odgovora na internetu. I da, svi su točni. Da, moraš promijeniti prehranu. Da, moraš se fizički aktivirati i da, trebaš skinuti taj trbuh. Uvijek postoji način, samo što svi pronalaze izgovore kojih, nažalost, uvijek ima više. Želiš li se boriti s dijabetesom ili koronarnim problemom? Misliš li da je lakše piti gomilu tableta i bosti se injekcijama nego ustati i aktivirati se? Želiš li umrijeti u najljepšim godinama samo zato što je bilo teško odoljeti komadu pite, kolaču ili…? Je li ti sad jasno zašto je preči odgovor na pitanje ZAŠTO smršaviti?
Pri tome, ne vodi se savjetima samoprozvanih stručnjaka i brzopoteznim rješenjima. U moru preparata za mršavljenje pronađi onaj koji tebi najbolje odgovara. Proces mršavljenja se ne dešava preko noći, ali se može ubrzati uz pravu pomoć. Savjeti i iskustva blogera uvijek su dobrodošli, a forumi su tu da ti odgovore na pitanja koja te muče. Imaš dovoljno razloga, a premalo prepreka na svom putu za mršavljenje!

Osnovni oftalmološki pregled sastoji se od određivanja vidne oštrine s dioptrijom na daleko i blizu, mjerenja očnog tlaka, pregleda prednjeg segmenta oka na biomikroskopu (vjeđe, spojnica, rožnica, prednja očna sobica, zjenica i leća) i širenja zjenica. Čitajte više …

Članci iz iste kategorije