Duža i gušća kosa u trenu

Ukoliko pripadate onoj skupini žena koja nije zadovoljna dužinom ili gustoćom svoje kose ili vam je isto pak potrebno samo za neku prigodu, odlično rješenje su umetci za kosu. Naime, uz pomoć njih, na vrlo jednostavan i brz način ćete produžiti svoju kosu i dodati joj željeni volumen. 

Današnji umetci za kosu vrlo lako se prilagođavaju boji i duljini vaše kose, a mogu biti napravljeni od sintetičkih materijala ili pak od prave kose zbog čega će se vrlo teško vidjeti razliku između vaše kose i ovih dodataka. Isto tako, oni su vrlo jednostavni za održavanje i vrlo lako ih samostalno možete pričvrstiti na vašu prirodnu kosu i uklopiti u postojeću frizuru dobivajući efekt gušće i duže kose.

Neprimjetna pomoć za sve probleme s kosom

Osim umetaka za kosu od sintetičkih vlakana, danas su na tržištu dostupni umetci za kosu od prave kose koji su odličan izbor za sve one koji strahuju da će umetci biti primjetni. Za razliku od onih napravljenih od sintetičkih vlakana, umetke za kosu od prave kose možete stilizirati raznim aparatima za stiliziranje kose koji koriste temperaturu. 

Umetci za kosu - pletenice
Umetci za kosu – pletenice JUMBO braids

Ono što svakako valja imati na umu, posebno kada su ekstenzije za kosu od prave kose u pitanju, je to da ih treba redovito i pravilno njegovati blagim šamponom i regeneratorom kako bi uvijek izgledali lijepo i prirodno.  

Mogućnost odabira umetaka za kosu

Razvojem industrije dodataka za kosu, došlo je do toga da možete birati vrstu umetka koja zadovoljava vaše želje i potrebe pa tako danas na tržištu možete pronaći:

  • One koji se koriste za dužinu
  • One koji daju volumen
  • One za kosu u obliku repa
  • One za kosu u obliku šiški

Danas imam rep i šiške, sutra ih nemam

S obzirom da se većina žena odlučuje za dodatke za kosu za određenu svečanu priliku zbog koje žele osvježiti svoj izgled, u ponudi postoje i parcijalni umetci za kosu u obliku repa ili šiški. Umetak za kosu u obliku repa vrlo je efektan za postizanje elegantnog i sofisticiranog izgleda te će, kao i šiške, odlično upotpuniti svaki svečani look, neovisno o tome je li vaša prirodna kosa duga ili kratka.

Osim njega, umetak za kosu u obliku šiški, odlično je rješenje za sve one žene koje se pitaju bi li im šiške dobro stajale u svakodnevnim prilikama pa će se na ovaj način vrlo lako odlučiti odrezati vlastite šiške ili ne.

Članci iz iste kategorije