Neka pikule pojure po zanimljivim stazama

Danas je roditeljima vrlo teško djeci kupiti neki poklon igračku za koju mogu biti sigurni da će dijete toliko dobro prihvatiti i da će s s njome dugo igrati. Rezultat je to velikog broja različitih igračaka koje djeca stalno dobivaju, ali i manjka zanimljivih igračaka koje potiču kreativnost.

No, jedna od igračaka koja bi mogla djeci duže biti zanimljiva su pikule, pogotovo kad uz njih dobiju i stazu za pikule. Dostupne su u mnogo varijanti, a jedan od proizvođača ove vrste igračaka, Hubelino, spada među najbolju kupnju zbog više razloga.

Staza za pikule
No, jedna od igračaka koja bi mogla djeci duže biti zanimljiva su pikule, pogotovo kad uz njih dobiju i stazu za pikule.

Uvijek zanimljive staze za pikule

Staze za pikule su djeci vrlo zabavne zbog činjenice da se mogu složiti na razne načine pa se dijete uvijek može igrati na neki drugi način. Samo slaganje djetetu također predstavlja svojevrsni izazov pa ovdje može pokazati svoju kreativnost. A igračke koje potiču dijete na kreativnost, a ujedno mu osiguravaju sate i sate zabave zacijelo spadaju u nešto što bi svaki roditelj želio za svoje dijete. 

Također, staze za pikule se mogu složiti i ostaviti složene dulje vrijeme, ali dijete ih po potrebi može i redoviti rastavljati, ponovo sklapati i slično.

Kupnja setova s raznim dijelovima i pikulama

Staze za pikule za kupuju u obliku setova. A ti setovi se razlikuju po broju uključenih dijelova. Tako se primjerice jedan set sastoji od:

  • Raznih rampi
  • Zavojitih dijelova
  • Skretnica
  • Tunela
  • Dugačkih dijelova
  • Pikula

Svi ti dijelovi dolaze u više komada pa pomoću njih možete složite razne zanimljive kreacije. Što su setovi veći, to ima više tih dijelova. Naravno, uvijek možete kupiti i više istih ili različitih setova pa složiti još veće staze po kojima ćete puštati pikule. 

Hubelino i njihove igračke

Hubelino je jedan od najpoznatijih brandova igračaka kada su u pitanju staze za pikule. Naime, njihovi modeli su potpuno kompatibilni s Lego Duplo kockama. A s obzirom da je Lego najpoznatiji i najveći proizvođač kocki na svijetu, to znači da će svi koji ih već imaju kupnjom njihovih modela moći koristiti sve te igračke zajedno.

A upravo to je ono što će djecu potaknuti na još više igranja. Kada dobije Hubelino staze za pikule koje će moći kombinirati s već postojećim Lego Duplo kockama, igranje s njima će samo dobiti još jednu novu dimenziju. Zato ne oklijevajte već djeci kupiti neki od setova. 

Članci iz iste kategorije