Društvena igra naseljenici otoka Catan

Jedna od omiljenijih društvenih igara za cijelu obitelj zasigurno je i društvena igra naseljenici otoka Catan. Ova malo kompleksnija, no ne preteška društvena igra oduševit će vas s igrivosti i balansom zabave i taktike potrebne za pobjedu. Ova igra dostupna je već neko vrijeme, no danas dolazi u moderniziranom izdanju u vrlo lijepo oslikanoj kutiji.

Povijest naseljenici otoka Catan igre

Klaus Teuber autor je ove igre koju je smislio krajem 90-tih godina prošlog stoljeća. Tom igrom nadvladao je popularni Rizik i Monopoly, te stvorio igru na koju sreća utječe u manjem faktoru. Zadatak ove igre je kolonizacija nenaseljenog otoka Catan, a u tom zadatku morate biti uspješniji od vaših suigrača. U nastavku teksta saznajte koja je oprema za naseljenici otoka Catan, te kako se ova igra igra i gdje ju možete kupiti.

Pakiranje i pravila naseljenici otoka Catan igre

Kao što smo već u uvodu napisali pakiranje ove igre je moderno i zasigurno će zaplijeniti vaš pogled prilikom prolaska dućanom. Unutar kutije nalazi se dosta opreme za igru, a tu su različiti šesterokuti od kojih se stvara postolje igre, te razni drugi dijelovi za igru: od cesta, kućica, pa sve do kartica. Sve ovo uredno je posloženo u plastičnom postolju s pregradama. Također u kutiji se nalaze i upute za igru na domaćem jeziku, a u uputama je i vodič za igranje.

Čitajte i sljdeći članak: Neka pikule pojure po zanimljivim stazama

Staze za pikule su djeci vrlo zabavne zbog činjenice da se mogu složiti na razne načine pa se dijete uvijek može igrati na neki drugi način. Samo slaganje djetetu također predstavlja svojevrsni izazov pa ovdje može pokazati svoju kreativnost.

Pravila za igru nisu teška, te će potpuni početnik pohvatati ovu igru u svega jednu ili dvije partije. Igra dolazi u raznim izdanjima, a najveće je za 5 do 6 igrača. Igra je dinamična i zanimljiva, a faktor sreće u ovoj igri za razliku od većine drugih igara je sveden na minimum. Budući da je ploča za igru sačinjena od mnoštva šesterokuta, malim guranjem ploče može se narušiti cijeli izgled ploče, stoga za vrijeme igranja treba biti oprezan.

Pročitajte sljedeći članak: Kacige za djecu su zaštita na koju možete uvijek računati

Kacige za djecu su nužna pomoć koju niti jedan roditelj ne bi smio ignorirati. Na tržištu se nalazi velik izbor kaciga, razne cijene, kvalitete i izgleda, ali je važno napomenuti da je jedina koju smijete uzeti u obzir ona koja ima sigurnosne certifikate i garantira stupanj zaštite koji je naveden na njoj.

Kupi naseljenici otoka Catan igru

Ova igra dostupna je i za kupnju online, a samo neke od prednosti ovakve kupnje su veoma jednostavan odabir modela igre, plaćanje, te dostava na kućnu adresu bez potrebe za odlaskom u dućan. Naseljenici otoka Catan zanimljiva je i uzbudljiva igra za cijelu obitelj, a jednostavna pravila ove igre omogućit će i mlađim članovima zabavu.

Želite li da vaše dijete nauči voziti bicikl? Bicikl bez pedala je idealan za djecu. Kliknite na link da pročitate više o tom biciklu.

Članci iz iste kategorije