Hosting za sve vaše potrebe

Jednom kada odlučite predstaviti svijetu svoje web stranice, bez obzira jeste li ih napravili sami ili ih je netko napravio za vas, bit će vam potrebne minimalno dvije usluge. Jedna od njih je registracija domene, kako bi vas korisnici mogli lakše pronaći. Zato je potrebno odabrati neki jednostavan i lako pamtljiv naziv.

Uz to bit će potrebno i negdje smjestiti vaše web stranice, kako bi stalno bile dostupne. U te svrhe vam je potrebna usluga hostinga. On se može ugovoriti putem raznih tvrtki, bilo da je riječ o domaćim ili stranima, ali hrvatski hosting je mnogima ipak najprihvatljivije rješenje.

Vrste hrvatskog hostinga

Hrvatski hosting u ničemu ne zaostaje za hostingom kojeg nude razne strane tvrtke. I ne samo to, već imate i određene prednosti. Prije svega, dobit ćete svu potrebnu podršku na hrvatskom jeziku, što će pogotovo cijeniti oni koji nisu toliko dobri sa stranim jezicima. A kada je riječ o različitim vrstama, uglavnom možete odabrati nešto od sljedećeg:

  • Dijeljeni

Najjeftinija vrsta, no mnogima će i on biti dovoljan. U ovom slučaju dobivate dio prostora na nekom poslužitelju, kao što ga dobivaju i ostali korisnici te raspoloživost i učinkovitost poslužitelja ovisi o zajedničkom korištenju.

  • Reseller

Odličan za one koji žele svoj dio prostora iznajmljivati drugima.

  • VPN

Za mnoge najoptimalnija vrsta jer dobivate virtualni dio na poslužitelju te niti na jedan način niste povezani s drugim korisnicima.

  • Namjenski poslužitelj

Najbolje rješenje za one koji traže najvišu razinu prilagodljivosti. Dobivate poslužitelj samo za svoje potrebe te ga možete konfigurati točno onako kako vam je potrebno.

Paketi hrvatskog hostinga

Budući da se hrvatski hosting može ugovoriti putem brojnih domaćih tvrtki, one su se na neki način morale izdvojiti od konkurencije te korisnicima ponuditi nešto više. Tako većina tvrtki nudi razne prilagođene pakete u koje su uključene razne usluge. Neke od uključenih usluga su količina prometa, broj e-mail adresa, antivirusne zaštite, certifikati i ostalo.

Hrvatski hosting tako ima osiguranu kvalitetu bez obzira za koju tvrtku se odlučite, ali ujedno imate i mogućnost odabira između raznih paketa. Na taj način si možete odabrati paket koji će imati sve usluge koje su vam potrebne, a ujedno će vam se financijski najviše isplatiti.

Ako birate nov punjač za mobitel, morate pripaziti na to kakav konektor on ima. Više o tome možete pročitati ako slijedite linku.

Članci iz iste kategorije