Yamaha P45 recenzija

Ono što zaista postavlja Yamaha P-45 digitalni klavir daleko od konkurencije jeste nedostatak bilo kakvog tupog zvuka ili zvuka klikanja iz tastera kada se brzo pritiskaju. Ovo ne samo da ometa ali vam pruža saznanje da čak i ako vaša deca koriste ključeve nekada nepravilno, ne bi se raspali.

Naravno, čak i najbolji ključevi bi bili beskorisni ako niste imali pri ruci vaše muzičke listove. U tu svrhu, kompanija je obezbedila Yamahu P45 sa prostranim držačem za muzičke listove. Zbog neprekidnog kontrolnog panela, ovaj držač se nalazi ispred korisnika kao što je to na velikom klaviru i po našem mišljenju, to olakšava čitanje i sviranje pesama bez virenja.

Zvuk i akustične karakteristike

Mnogi od najboljih sajtova za časove klavira pretpostavljaju da imate pri ruci tradicionalni klavir. Srećom, ovaj proizvod dolazi sa odličnim MIDI snimcima od 10 muzičkih instrumenata koji uključuju niz klavira i pratećih instrumenata. Budući da ovih 10 uključuje neke od najboljih snimaka velikih klavira, koje je Yamaha ikada proizvela, malo je verovatno da ćete biti u nepovoljnom položaju ako učite sa interneta.

Kvalitet zvuka, naravno, varira između ugrađenih zvučnika i namenskih zvučnika ili slušalica. Dok su prvi modeli prosečnog kvaliteta i verovatno ne bi mogli da popune veliku prostoriju bez izobličenja / slabljenja, istinska lepota „glasova“ izlazi kada su povezane namenske slušalice ili zvučnici. U stvari, korisnici koji su kupovali ovu jedinicu za svoju decu vezanu za koledž, posebno su je izabrali zbog njegove sposobnosti da proizvodi zvuk koji oduzima dah preko slušalica bez ometanja drugih članova domova.

Članci iz iste kategorije