Printer Brother kao uredski uređaj broj jedan

Kada govorimo o uredskim poslovima ili bilo kojoj vrsti posla koja zahtijeva ispis dokumenata ili pak računa, tada je printer jedan od najpotrebnijih uredskih uređaja koje morate posjedovati. Bez obzira radi li se o uredskim ili kućnim potrebama, printer Brother ispunjava zahtjeve i najzahtjevnijih korisnika. 

Zbog svojih iznimnih specifikacija, brzine ispisa i kvalitete tonera Brother, ova tvrtka postala je jedna od najboljih proizvođača printera, skenera i fotokopirnih uređaja u svojoj kategoriji. Zato svakako detaljno istražite njihovu ponudu.

tiskalniki brother
Printer jedan od najpotrebnijih uredskih uređaja.

Sveobuhvatna informatička ponuda

S obzirom na sve veće i zahtjevnije potrebe tržišta koje je u nekom trenutku poželjelo sve uređaje imati u jednom, Brother je osmislio tzv. 3 u 1 uređaje koji u sebi objedinjuju:

  • Printer
  • Skener
  • Fotokopirni aparat

Sada je uz iznimno dobro printanje printerom Brother, korisnicima postalo dostupno i kvalitetno, brzo te iznimno jednostavno skeniranje i kopiranje različitih dokumenta.

Automatizacija sustava za ispis dokumenata

Jedan od najboljih primjera printera Brother svakako je Brother DCP-T700W, nešto veći model koji uz već viđene mogućnosti printanja, ispisa, skeniranja i kopiranja ima i dodatnu mogućnost, a to je automatsko uvlačenje dokumenata. Kao i kod ostalih printera Brother i kod ovog modela se radi o Refill Tank sistemu, odnosno sistemu kod kojega je moguće samostalno dolijevati toner Brother. 

Brzina ispisa iznosi 8 stranica u minuti kada je riječ o crno-bijelom ispisu, dok se u slučaju printanja u boji ta dinamika smanjuje na 3 stranice u minuti. Ovaj printer tako je, prema mišljenju stručnjaka, jedan od najboljih izbora kada je riječ o kupnji za kućne uvjete ili uredske uvjete u kojima se ipak ne printa previše. Za one klasične uredske uvjete u kojima se svakodnevno printaju stotine listova dokumenata, on ipak nešto lošiji izbor, prvenstveno zbog svoje brzine ispisa.

Jedan od najboljih primjera printera Brother svakako je Brother DCP-T700W.

Dodatne specifikacije Brother printera

Samo neke od opcija printera Brother svakako su mogućnost spajanja printera na Wi-Fi ili na računalo uz pomoć USB kabela te spajanje s mobilnim telefonima uz pomoć Brother aplikacije. Sve dodatne mogućnosti jasno su vidljive na dot-matrix ekranu, dok se skeniranje, kopiranje i biranje crno-bijelog ili obojenog ispisa prilagođavaju na pomoćnim tipkama. 

Još jedna uvelike olakšavajuća opcija koju nude Brother printeri svakako je i vidljivost razine tonera Brother koja se vidi s vanjske strane printera pa je uvijek možete pratiti i zamijeniti na vrijeme.

Članci iz iste kategorije