Printer je nezaobilazan dodatak vašem uredu

Printanje je danas svakodnevni posao, bez obzira nalazite li se na poslu ili kod kuće. Ipak, odabir printera uvelike može odlučiti hoće li vam printanje svaki put biti muka ili pak posao na koji nećete obratiti mnogo pažnje. Bez obzira je li u boji ili crno-bijeli, dobar printer temelj je za jednostavniji rad.

Iako postoji mnogo proizvođača, mnogima su HP printeri sinonim za kvalitetu te se uglavnom odlučuju za kupnju njihovih proizvoda.

Pametan odabir printera

Kakav ćete printer odabrati prije svega ovisi o tome koje su vaše potrebe. Dobri printeri moraju vam pomoći otisnuti sve materijale koji su vam potrebni, po mogućnosti brzo i kvalitetno. Većina domova i ureda ne treba visokokvalitetno printanje u boji, pa je stoga bolje koncentrirati pozornost na odabir printera koji printa brzo i kvalitetno. 

Ovo je pogotovo bitno kada su u pitanju:

  •  uredski printeri – na kojima ćete često printati
  •  multifunkcionalni uređaji – koje osim za printanje možete koristiti i za skeniranje i kopiranje

Brzo printanje olakšat će vam poslove tijekom dana i učiniti vas produktivnijima!

Brzo ispis bez brige

Danas u pravilu kod odabira printera na izbor imate dvije vrste:

  • Ink jet 
  • Laserski

Ako vam je prije svega važno brzo printanje, onda su laserski printeri najbolji odabir za vas. Oni za ispis koriste toner, što znači da su svi ispisani dokumenti dugotrajni, kvalitetni i otporni na blijeđenje i razlijevanje ako dođu u doticaj s vodom. 

Printanje s tonerom omogućit će vam brz ispis dokumenata koje ćete odmah moći koristiti, bez brige da će se ispisani materijali razliti ili obrisati ako ih dirate odmah nakon ispisa.

Čitajte i sljedeći članak: Canon Pixma tintni pisači za svaku priliku

Dobar izbor pisača je Canon Pixma pisač koji će imati vrhunske performanse bez obzira na vrstu dokumenata ili fotografija koju ispisuje ako je opremljen originalnom Canon Pixma tintom koja je s njim u potpunosti kompatibilna.

Najbolji odabir uređaja za ispis za urede i domove

Printeri koji koriste toner najbolji su izbor bez obzira radi li se o uredu ili domu. Osim što omogućuju brzo printanje, toneri omogućuju ispis visoke kvalitete svaki put. Printeri koji koriste tonere također u prosjeku mogu ispisati više stranica s jednim punjenjem od onih koji koriste tintu, što je odlična vijest ako printate velik broj stranica dnevno. Toneri Lexmark su ekonomični jer pružaju visok kapacitet ispisa, omogućujući korisnicima da ostvare uštede na tiskanju bez gubitka kvalitete.

Također, modeli koji koriste toner nešto su skuplji od ink jet modela, no kako jedno punjenje tonera može ispisati veći broj stranica, sveukupno su uštede zagarantirane. Printeri su danas neophodan dio kućnog ureda, pa stoga kada ih birate, svakako odaberite pouzdan i kvalitetan model u koji ćete se moći pouzdati.

printeri Brother

Printer Brother kao uredski uređaj broj jedan

Kada govorimo o uredskim poslovima ili bilo kojoj vrsti posla koja zahtijeva ispis dokumenata ili pak računa, tada je printer jedan od najpotrebnijih uredskih uređaja koje morate posjedovati.

Članci iz iste kategorije