Uredite moderan prostor uz klubske stolove

Bilo da uređujete svoj privatni ili pak poslovni prostor, lijepo i moderno unutarnje uređenje vašem prostoru dat će mladenački, luksuzan i uglađen izgled. Pametan odabir komada namještaja uz malo kreativnosti može polučiti odličnim rezultatima.

Ako ne znate odakle biste krenuli, razmislite o klubskim stolovima, trendovskim komadima namještaja koji su odnedavno veliki trend. Mogu se pronaći u brojnim salonima namještaja, u raznim dimenzijama i oblicima pa ne biste trebali imati problema s pronalaskom idealnog komada.

Moderan dizajn namještaja

Klubski stolovi savršen su dodatak moderno uređenim prostorima koji će u trenu zaokupiti svu pozornost. Iako ste sigurno već vidjeli ovaj komad namještaja, vjerojatno niste sigurni o čemu se točno radi. To je zapravo verzija stolića za kavu koji mnogi od nas vjerojatno već imaju u svojim dnevnim boravcima.

Ipak, glavna razlika je u dizajnu. Dok je stolić za kavu relativno jednostavnog dizajna u kombinaciji radne površine i police, klubski stol najčešće je sačinjen od jednog ili više kubusa, te je u formi mnogo robusniji i popunjen. Uz to, niži je od klasičnog stolića za kavu i otprilije je u razini sjedećeg prostora klasične sofe ili čak i niže.

Igra oblicima pri dizajnu klubskih stolova

Posebnost klubskih stolova upravo je njihova igra dizajnom, oblicima i materijalima. Od onih najjednostavnijih, minimalističkih dizajna koji uključuju dvije noge i radnu površinu od istog materijala, pa sve do dizajna sačinjenih od nekoliko kubusa koji su prividno poslagani jedni na druge, izbora je uistinu mnogo.

Iako dimenzijama nešto manji od, moderni klubski stolovi i dalje nude mnogo prostora za pohranu i organizaciju, što je veoma bitno tražite li funkcionalne i lijepe komade namještaja za svoj prostor. Uz to, djeluju veoma moderno i uglađeno, bez obzira u kojem stilu uređujete svoj prostor!

Moderni materijali za uređenje doma

Upravo moderan dizajn klubskih stolova inspiracija je za igru materijalima na njima. Umjesto klasičnog drveta tople boje, moderni klubski stolovi veoma se često mogu pronaći u modernim staklenim, metalnim ili pak verzijama od kompozitnih materijala.

S druge strane, oni u obliku smanjenih komoda ili pak manjih bačvi privući će pozornost na prvu, jer predstavljaju nam već poznati predmet u dimenzijama koje zapravo ne očekujemo. Klubski stolovi u trgovinama također često dolaze u setovima, koji su savršeni za manje prostore.

Članci iz iste kategorije