iXS motoristička oprema nudi izvrstan omjer cijene i kvalitete

Najpopularnija godišnja doba za vožnju motocikla su proljeće i ljeto, kada su dani obilježeni suncem i toplinom. Bez obzira na to vozite li se motociklom samo po gradskim cestama ili pak uživate u vožnji po krivudavim cestama u prirodi, važno je u svakom trenutku biti svjestan potencijalnih opasnosti i voditi računa o sigurnosti na cesti. 

Trenutak nepažnje može uzrokovati nesreću i zbog toga je važno uvijek biti pravilno obučen i zaštićen. Zbog toga je važno odabrati pravu motorističku opremu, a jedan od najboljih brandova na tržištu je iXS moto. 

Marka iXS motorističke opreme 

Brand iXS moto osnovan je 70ih godina prošlog stoljeća u Švicarskoj te je od trenutka osnivanja prepoznat kao jedan od najkvalitetnijih brandova u području izrade motorističke opreme. Do danas, osvojili su veliki broj nagrada koje potvrđuju njihovu kvalitetu, između ostalog nagradu za inovativni dizajn proizvoda i nagradu za najbolji proizvod. 

IXS motoristička oprema provjerene je kvalitete, u različitim bojama i različito dizajnirana.
Najvažniji dio IXS motorističke opreme definitivno je kaciga.

iXS motoristička oprema, osim što je kvalitetna, ima i odlične cijene koje su nerijetko niže od cijena konkurentskih brandova. 

Širok izbor različite vrste moto opreme 

Najvažniji dio moto opreme definitivno je kaciga. Ona čuva glavu motociklista i može predstavljati razliku između života i smrti u slučaju pada. Osim od pada, kaciga štiti motociklista od raznih vremenskih uvjeta, primjerice od kiše ili vjetra. IXS kacige provjerene su kvalitete, u različitim bojama i različito dizajnirane. Osim kacige, važna je i motociklistička odjeća koja omogućuje udobnu i sigurnu vožnju. IXS motoristička oprema između ostalog sadrži i:

Sve ove proizvode IXS moto proizvodi u različitim veličinama i bojama te svatko može pronaći nešto za sebe. 

Udobnost i sigurnost pri vožnji motocikla

Sva IXS motoristička oprema izrađena je od izdržljivih materijala kao što je koža ili snažna sintetička tkanina. Motoristička odjeća također je pojačana umetcima koji dodatno štite motocikliste tijekom vožnje ili u slučaju pada, a većina ima i reflektivne površine koje za cilj imaju povećanje vidljivosti vozača u prometu, a time i njihovu sigurnost. 

IXS motoristička oprema – Toronto jakna

S obzirom na to da se motociklisti tijekom vožnje izlažu jakom vjetru, važno je da odjeća izdrži snažne nalete konstantne kiše i vjetra te da čuva i zdravlje motociklista. Zato provjerite iXS moto ponudu u brojnim web trgovinama i odaberite ono što vam najviše odgovara kako biste bili sigurniji tijekom vožnje.

Članci iz iste kategorije