LifeSpan TR1200i sklopljiva traka za trčanje

LifeSpan prave neverovatne trake za trčanje, i TR1200i je njihov početnički model, ali dolazi sa odličnim karakteristikama za cenu.

Veličina palube je otprilike ista kao NordicTrack T 6.5S at 20″ X 56″ a traku pokreće 2.5 CHP motor. Ovi motore je dizajnirao Liefspan i jedni su od najdugotrajnih u industriji, zato i dolaze sa doživotnom garancijom. Ovaj poseban model će vrteti traku brzinom od 11 milja po času za kvalitetno džogiranje i trčanje.

LifeSpan’s EZfold tehnologija koristi hidraulične šokove da čini rastavljanje i sastavljanje sigurno i pogodno za svakoga. Ovo je savršeno za one koji treba da sačuvaju prostor ili u slučaju da treba da pomere traku za trčanje sa puta.

lifespan-tr1200-dt5

Paluba takodje ima specijalno dizajniranu jastučnu absorpciju i namenjena je za korisnike do 136 kilograma. Što je čini dobrom opcijom za one koji žele da izgube težinu jer konzola dolazi sa nekoliko pre programiranih rutina za vežbanje specifično ciljanih za sagorevanje kalorija.

Konzolu takodje karakteriše USB memorija namenjena za praćenje progresa, ili možete da postanete deo LifeSpan fitnes kluba, za više opcija za trening, i podržavajuću zajednicu. Sa svetlim, pozadinski osvetljenim LCD displejom, videćete sve vaše mere bez problema.

Konzola takodje dolazi sa zvučnicima koji su boljeg kvaliteta od dosta ostalih modela. To vam omogućava da uživate u mnogo zabave dok trenirate. I jer je motor toliko tih, nećete imati problema da čujete muziku dobro.

Sa svim ovim karakteristikama, LifeSpan TR1200i je odlična traka za trčanje sa izuzetnom garancijom za one zainteresovane za naprednije programe i karakteristike praćenja.

Istaknite mišiće uz plank vježbe. „Plank“ (daska) jedna je od najpopularnijih i najefikasnijih vježbi širom svijeta. Čitajte više …

Članci iz iste kategorije