H7 LED je žarulja koja će vas oduševiti

Zbog čega je LED rasvjeta tako popularna i raširena? Odgovor leži u tome da je LED rasvjeta štedljiva, a vrlo efikasna. Zato se često koristi u prostorima koji zahtijevaju dobru vidljivost, u kućama i uredima, ali i u automobilima. Postoji li razlog da LED H7 žarulju koristite u svom autu? Naravno. LED žarulja je jedan od najboljih načina da poboljšate rasvjetu svog auta i da se osjećate sigurno u vožnji.

H7 LED žarulje prepoznate su kao izuzetno kvalitetne žarulje i postale su među najprodavanijim novim žaruljama na tržištu, tako nadmašivši i klasične halogene žarulje.

Zašto će vaš auto biti bitno drugačiji s H7 LED žaruljama

LED žarulje postale su izuzetno popularne u svim sferama života. Tom se trendu priključila i auto industrija pa je LED rasvjeta postala vitalni dio svake nove linije auta. LED žarulje imaju vrlo dobre karakteristike s obzirom na ostale žarulje: proizvode manje topline i samim time produžuju svoj vijek trajanja i ne utječu na ostale dijelove rasvjetnog tijela; pale se mnogo brže od xenon i halogen žarulja; svjetlosni snop LED H7 žarulja je jako velik.

H7 LED žarulje
Bolja vidljivost na cesti uz automobilske H7 žarulje

Odlična karakteristika H7 LED žarulja vidu se i u tome da one svijetle istom jačinom bez obzira koliko su udaljene od izvora svjetlosti.

H7 LED žarulje imaju veliki broj lumena s obzirom na svoju sitnu izvedbu

LED žarulje su izvrsne nove male žarulje koje se odlikuju velikom jačinom s obzirom na svoj izgled. One svijetle jačinom od 5000 lumena pa tako pružaju dovoljno svjetlosti za sigurnu vožnju. Ove vrhunske žarulje su i vodootporne pa je to još jedan veliki plus u njihovu korist naspram običnim žaruljama.

H7 LED žarulje zbog svoje visoke kvalitete imaju jako dug rok trajanja, pa ove žarulje mogu trajati i do 50.000 sati. Što se tiče kućišta ovih žarulja, one su načinjene od aluminija pa će spriječiti pregrijavanje i kvar. Za još sigurniju vožnju s ovako jakim svjetlima tu se nalazi i mini ventilator koji hladi žarulju i omogućuje joj normalan rad.

Izaberete li H7 LED žarulje, sigurno nećete pogriješiti jer ćete njihovom kupnjom uštedjeti novac, ali i sačuvati strpljenje tijekom vožnje.

Članci iz iste kategorije